Ο Σύλλογος ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι παρευρέθηκαν και στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας, συμβάλλοντας στην όμορφη και επιτυχημένη βραδιά που ζήσαμε όλοι μαζί. Η συμμετοχή και το κέφι σας γέμισαν την αίθουσα ζωντάνια και χαμόγελα.
Ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ στους χορευτές μας και στη δασκάλα μας Vaso Gerofaka για την αφοσίωση, την προσπάθεια και το μεράκι τους, που έδωσαν ξεχωριστό χρώμα και συγκίνηση στην εκδήλωσή μας.
Ένα ιδιαίτερο και θερμό ευχαριστώ στον αγαπητό πατέρα Γεώργιο Σιώμο, που τίμησε την εκδήλωσή μας με την παρουσία του και που με βαθιά αγάπη και αφοσίωση στηρίζει διαχρονικά όλους τους ελληνικούς συλλόγους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε και στους συλλόγους και φορείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους: το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μονάχου, τον Σύλλογο Μακεδόνων, την Ελληνική Κοινότητα Geretsried και Περιχώρων, τη Λέσχη Ελλήνων Ακαδημαϊκών, το Χοροεργαστήρι Μονάχου, τον Θεσσαλικό Σύλλογο Schweinfurt, την Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «Βασίλης Τσιτσάνης», τον Θεσσαλικό Σύλλογο Gütersloh «Μετέωρα», τον Θρακικό Σύλλογο Μονάχου, τον Κρητικό Σύλλογο Μονάχου, το Ελληνικό Σπίτι, τον Πανθεσσαλικό Σύλλογο Μονάχου, τον Βλάχικο Σύλλογο Μονάχου, την Ηπειρωτική Κοινότητα Μονάχου, την Ελληνική Κοινότητα Μονάχου και Περιχώρων, καθώς και τον αγαπητό Σύλλογο Επτανησίων, για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν τα μέλη του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες απευθύνουμε στους πολύτιμους χορηγούς του Συλλόγου μας, toom Baumarkt και kafepolio , για τη συνεχή στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.
Επίσης, ευχαριστούμε τους χορηγούς για την ενίσχυση της λαχειοφόρου, nvclubofficial , Palios Bäckerei, Ταβέρνα Elia, salt_and_sugar_giesing , Thea Nails, TK Fenster Reparatur und Montage Service – Καρανικόλας Αναστάσιος, Soul of Kalymnos και Zahnarztpraxis Marounta Kostoula, για τη γενναιόδωρη προσφορά τους.
Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου





