Ευαγγέλης Χατζαλής: Δήλωση - κάλεσμα για εκλογές στο συμβούλιο ενσωμάτωσης

Ευαγγέλης Χατζαλής : Δήλωση - κάλεσμα του επικεφαλής της ,,Ελληνικής Λίστας,, στις εκλογές του συμβουλίου ενσωμάτωσης (Migrationsbeirat) του Δήμου Μονάχου.

 

Αγαπητές συμπατριώτισσες , αγαπητοί συμπατριώτες

 

Την ερχόμενη Κυριακή 19 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές ανάδειξης νέου συμβουλίου ενσωμάτωσης του Δήμου Μονάχου. 

 

Ο δικός μας συνδυασμός -,,Ελληνική Λίστα,, (Νο12) - πιστεύει στην αναγκαιότητα και χρησιμότητα του συγκεκριμένου οργάνου του Δήμου καθώς δίνει τη δυνατότητα να μεταφερθεί η φωνή και τα αιτήματα των αλλοδαπών πολιτών της πόλης μας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Για το λόγο αυτό θεωρούμε αναγκαία τη μαζική συμμετοχή των αλλοδαπών στις εκλογική διαδικασία, αφού μια πολυάριθμη συμμετοχή θα αυξήσει και το κύρος και τη δυναμική του Συμβουλίου Ενσωμάτωσης.  

Η ,,Ελληνική Λίστα,, καλεί όλες τις Ελληνίδες και  τους Έλληνες και τους αλλοδαπούς συνολικά να συμμετάσχουν στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής. 

 Απευθύνουμε ιδιαίτερη πρόσκληση συμμετοχής  στις Ελληνίδες και στους Έλληνες (που δεν έχουν ήδη ψηφίσει επιστολικά) να πάνε την Κυριακή στο εκλογικό τμήμα και να ψηφίσουν τον συνδυασμό μας. Griechische Liste (Liste Nr. 12).

 Στις εκλογές ανάδειξης νέου Migrationsbeirat ψηφίζουμε Λίστα 12  ,,Griechische Liste,,

Βάλτε έναν σταυρό μπροστά από το όνομα του συνδυασμού μας και με τον τρόπο αυτό όλοι οι υποψήφιοι λαμβάνουν όλους τους ψήφους (40).

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 

089 36038788 

Tρίτη και Πέμπτη από 16.00 έως 18.00

Τετάρτη από 09.00 έως 11.30

Πέμπτη από 16.00 έως 18.00

Καθώς και την ημέρα των εκλογών από τις 11 π.μ έως στις 6 μ.μ. 

 

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Ευαγγέλης Χατζαλής 

Επικεφαλής συνδυασμού ,,Ελληνική Λίστα,,