1ο βραβείο για δυο μαθήτριες ελληνικών σχολείων στο Μόναχο

Δυο μαθήτριες ελληνικών σχολείων στο Μόναχο και συγκεκριμένα η την Αγγέλικα-Λαμπρινή Χρυσόγελου (Λύκειο Μονάχου) και η Γκουδούλα Ελένη Μαρίνα του 2ου Γυμνασίου Μονάχου κέρδισαν το 1ο βραβείο στο Διακρατικό Διαγωνισμό που διοργανώθηκε μεταξύ άλλων από το Ινστιτούτο Ελληνικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, από το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτισμού της Ιταλίας και το Συντονιστικό Γραφείο Μονάχου

 

Αναλυτικά: 

1ο Βραβείο στο Διακρατικό Διαγωνισμό δοκιμίου για την ειρήνη γιατην Αγγέλικα-Λαμπρινή Χρυσόγελου του Λυκείου Μονάχου «Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή»

Η μαθήτρια Αγγέλικα-Λαμπρινή Χρυσόγελου, της Α’ Λυκείου του Γενικού Λυκείου Μονάχου «Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή» πήρε το πρώτο βραβείο στον Διακρατικό Διαγωνισμό δοκιμίου για την ειρήνη που διοργανώθηκε μεταξύ άλλων από το Ινστιτούτο Ελληνικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, από το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτισμού της Ιταλίας και το Συντονιστικό Γραφείο Μονάχου.

Το δοκίμιο της μαθήτριάς μας ξεχώρισε για την αρτιότητα και την πρωτοτυπία του και βραβεύτηκε ως το καλύτερο για την κατηγορία «Λύκειο στη Γερμανία». Στη σημερινή διαδικτυακή εκδήλωση απονομής των βραβείων στους μαθητές του εξωτερικού από όλο τον κόσμο, που μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα, το λόγο πήραν μεταξύ άλλων, η Συντονίστρια Εκπαίδευσης Μονάχου, κα Ίριδα Μπέση, η Φιλόλογος στην τάξη της Αγγέλικας- Λαμπρινής, κα Παναγή Ρεβέκκα Μαρίνα, που την ενθάρρυνε και τη στήριξε στην προσπάθειά της και η ίδια η μαθήτρια. 

Θερμά συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στη μαθήτριά μας, Αγγέλικα-Λαμπρινή Χρυσόγελου, που πέτυχε αυτή τη σημαντική διάκριση και τίμησε το Λύκειό μας!

 

1ο Βραβείο στο Διακρατικό Διαγωνισμό δοκιμίου για την ειρήνη στη Γκουδούλα Ελένη Μαρίνα του 2ου Γυμνασίου Μονάχου

Η μαθήτρια Γκουδούλα Ελένη Μαρίνα, της Β’ Γυμνασίου τουυ  2ου  Γυμνασίου Μονάχου πήρε το πρώτο βραβείο στον Διακρατικό Διαγωνισμό δοκιμίου για την ειρήνη που διοργανώθηκε μεταξύ άλλων από το Ινστιτούτο Ελληνικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, από το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτισμού της Ιταλίας και το Συντονιστικό Γραφείο Μονάχου. Το δοκίμιο της Γκουδούλα Ελένης Μαρίνας ξεχώρισε για την καθαρότητα της σκέψης και τη δυνατή έκφραση συναισθημάτων και βραβεύτηκε ως το καλύτερο για την κατηγορία «Γυμνάσιο στη Γερμανία». Στη σημερινή διαδικτυακή εκδήλωση απονομής των βραβείων στους μαθητές του εξωτερικού από όλο τον κόσμο, που μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα, το λόγο πήραν μεταξύ άλλων, η Συντονίστρια Εκπαίδευσης Μονάχου, κα Ίριδα Μπέση, η Φιλόλογος στην τάξη της Ελένης Μαρίνας, κα Μαλάμη Άννα, που την ενθάρρυνε και τη στήριξε στην προσπάθειά της και η ίδια η μαθήτρια. 

Θερμά συγχαρητήρια  για  άλλη μια φορά  στη μαθήτρια του 2ου  Γυμνασίου   Μονάχου, Γκουδούλα Ελένη Μαρίνα,για  τη σημαντική αυτή διάκριση.