O Γιώργος Παπαγεωργίου στη βράβευση στο Δημαρχείο του Μονάχου

Το πιό ζεστό χειροκρότημα στο Δημαρχείο κέρδισε η Μιλένα από το GENIMA με το τραγούδι "Δεν σε φοβάμαι με την Ελλάδα εγώ ξυπνάω και κοιμάμαι" Συγχαρητήρια !!!

Μαζί της η Sima Yahya και η και Daian Fatah ενώ στα κρουστά ήταν ο Θεόδωρος Παπαγεωργίου

Βράβευση σήμερα στο Δημαρχείο του Μονάχου του Γεωργίου  Παπαγεωργίου και του GENIMA με το βραβείο Phönix

Σε τελετή στο παλιό δημαρχείο της πόλης πραγματοποιήθηκε η απονομή του βραβείου phönix2017 που κάθε χρόνο απονέμει ο Δήμος σε επιχειρήσεις-οργανισμούς των οποίων οι διευθυντές - ιδιοκτήτες έχουν μεταναστευτικό υπόβαθρο. Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις που επιλέγονται κάθε χρονιά διακρίνονται για την προώθηση της πόλης, την οικονομία της καθώς και την προώθηση των καλών σχέσεων μεταξύ των πολιτών όλων των εθνπτήτων. Ανάμεσα στις 5 επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν φέτος είναι και το ωδείο Genima του Γιώργου Παπαγεωργίου. Τα θερμά μας συγχαρητήρια.
Βραβεύτηκαν ακόμη το λογιστικό γραφείο του Pawel Madzarow, ο Ιταλός Roberto Farnetani με επιχείρηση που πουλά 4.800 διαφορετικών ιταλικών προιόντων, η Ψυχίατρος Elif Cindik - Herbrüggen και ο ηλεκτρολόγος Shiva Shankar Paul από το Μπαγκλαντές.
Το μεγαλύτερο πάντως χειροκρότημα στην αίθουσα άνηκε στην Μελίνα από το GENIMA που ταργούδησε το " δεν σ φοβάμαι, με την Ελλάδα εγώ ξυπνάω και κοιμάμαι"

To Ωδείο GENIMA επιλέχτηκε από το Δήμο του Μονάχου για το βραβείο Phönix 2017

Μεγάλη στιγμή δικαίωσης για τον Γιώργο Παπαγεωργίου, επικεφαλής και ιδιοκτήτης του Ωδείου GENIMA στο Μόναχο.

Επιλέχτηκε από το Δήμο του Μονάχου για το βραβείο Phönix 2017 το οποίο θα του απονεμηθεί στο Δημαρχείο την ερχόμενη βδομάδα.

Το βραβείο Phönix έχει καθιερωθεί από το 2010 από το Δήμο του Μονάχου και μετά από επιλογή που πραγματοποιεί η υπηρεσία εργασίας και οικονομίας και το συμβούλιο αλλοδαπών απονέμεται σε επιχειρήσεις /υπηρεσίες των οποίων επικεφαλής είναι πολίτες με μεταναστευτικό υπόβαθρο και οι οποίες ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα και τις υπηρεσίες της πόλης, δημιουργούν θέσεις εργασίας και προωθούν τη συμμετοχή των αλλοδαπών στην τοπική κοινωνία.

Η στιγμή αποτελεί τιμή και για τον Ελληνισμό της πόλης.
Συγχαρητήρια GENIMA, συγχαρητήρια Γιώργο Παπαγεωργίου

Ποιο είναι το GENIMA
Μουσική παιδεία, αγάπη για τις νότες, ανάπτυξη ταλέντου. Όλα αυτά, αλλά και ακόμα περισσότερα (όσα αμέτρητα μπορεί να κερδίσει κάποιος από την ενασχόλησή του με τη μουσική) “γεννά” το Ωδείο “GENIMA” που από το 2002 λειτουργεί στην καρδιά του Μονάχου.
Σε αυτό το φιλόξενο σπίτι της μουσικής το οποίο ξεκίνησε με 5 δωμάτια και 4 καθηγητές μουσικής, ένα γραφείο που αποτελούνταν από ένα διάδρομο, αναπτήχθηκε σιγά σιγά με κόπο, ζήλο και κάθε βοήθεια που μπόρεσε να προσφέρει ο κάθε αληθινός φίλος, με υπομονή και υπεριφάνεια.


Σήμερα έφτασε στα 300 τ.μ. με 12 καθηγητές Μουσικής να αγκαλιάζει περίπου 500 μαθητές. Οι προσπάθειες για κάθε ειδόυς καλυτέρευση δεν πέρνουν τέλος.
Οι ήχοι, το ταλέντο, οι δεξιότητες αναπτύσσονται από μια ομάδα έμπειρων καθηγητών, με επικεφαλής τον ιδιοκτήτη του Ωδείου, Γιώργο Παπαγεωργίου, καθηγητής μουσικής και ο ίδιος, αφού σπούδασε μουσικοπαιδαγωγική στο Μόναχο.


Για μας, μουσική σημαίνει τα πάντα. Στο Ωδείο δεν διδάσκεται μόνο η κλασική μουσική ή μόνο η ελληνική παραδοσιακή. Ο Μαθητής μπορεί να πειραματιστεί σε όποιο είδος του αρέσει και εμείς είμαστε εκεί για να τον βοηθήσουμε”, λέει ο κ. Παπαγεωργίου.
Οι συναυλίες που διοργανώνονται δύο με τρεις φορές το χρόνο είναι αυτό που ενθουσιάζει όλους όσους φοιτούν στο Ωδείο ή θα ήθελαν να απολαύσουν μια βραδιά με διάφορα είδη μουσικής.


Πάντα από παιδιά και ενήλικες που με μεγάλη προσπάθεια και αυτοπεποίθηση ανεβαίνουν στη σκηνή, δείχνοντας τη κατάφεραν με κόπο και μεράκι. Διώτη η μουσική δεν γνωρίζει περιορησμούς ούτε σε ηλικία, ούτε στο είδος αυτής. Ούτε είναι η μουσική αποκλειστικά μόνο για αυτούς που έχουν λίγο παραπάνω ταλέντο. Ο καθένας μπορεί να περάσει όμορφες στιγμές με τη μουσική...
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, που όλα αυτά τα χρόνια οι Έλληνες του Μονάχου -και όχι μόνο- εμπιστεύονται τη μουσική παιδεία των παιδιών τους και την προσωπικήτους στο “GENIMA”.